Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Пореден вандалски акт е извършен с хвърляне на камъни

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Пореден вандалски акт е извършен с хвърляне на камъни
Коментари Харесай

Вандали хвърлят камъни по влакове, застрашават живота на пътниците

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Пореден вандалски акт е осъществен с мятане на камъни по движещи се влакове. Има вреди по мотрисите, предава БТВ.

" За благополучие вредите са единствено материални, излиза наяве в хранилище " Надежда ", където се ремонтират сходни мотриси ", съобщи кореспондент на БТВ.



Инж. Стефан Бунарджиев - главен специалист по употреба на пътнически вагони: 

" Това е ниска просвета или хората не осъзнават какъв риск може да провокира това на пасажерите и на чиновниците. Това са камъни, които се хвърлят от определин региони - Факултета, Захарна фарика. Има направена система за информация на полицията и спешна помощ. 

Онзи ден в границите на три часа са ударени 3 влака - 4 вагона. Нямаме потърпевши пасажери, само че стресиращо е въпреки всичко. Превозните бригади са напрегнат - 14 случая от началото на годината с трима потърпевши. 79 са случаите от началото на годината. 65 - за 2019-та - има повишаване на случаите. Това е опасност за живота и здравето на пасажерите. Стъклопакетът е от две стъкла, само че все пак се чупят. 
БДЖ и Министерство на вътрешните работи имат стратегия рискови игри и посещават учебните заведения наоколо до регионите на тези произшествия и се пробват да обяснят на децата, че в тези влакове пътуват техни близки и би трябвало да ги пазят. "   
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР